2014. november 10., hétfő

A világ leghajlékonyabb nője


A mai Kazahsztán területén született, Németországban élő egykori tornász, Julia Günthel, (művésznevén Zlata) arról ismert, hogy úgy tekergeti magát, mintha az ízületei gumiból lennének. Lényegében bármilyen, átlagember számára lehetetlen testhelyzet felvételére képes, több világrekordot is felállított már ezzel a képességével. Akár még egy 50 cm oldalú dobozba is bele tudja magát hajtogatni. Ezt a különleges képességét egy genetikai "hibának" köszönheti.

Elsőre gondolom nehéz elhinni, de teljesen kényelmesen érzem magam ezekben a pózokban. Persze, ha sokat vagyok – mondjuk a fejem fölé emelt csípővel – én is elfáradok, pont úgy, mint az, aki sokat ül egy testhelyzetben. - meséli a szuperhajlékony hölgy.

Az adottságából fakadó lehetőségeket széleskörű igényt és ízlést kiszolgálva ki is használja, és bizony aki nemcsak szimplán a mutatványaira kíváncsi, hanem az általa szinte "munkaköri kötelességként" viselt, testhezálló, fényes ruhák is feldobják, vagy a fétisek világának más oldalai is érdeklik, annak érdemes Zlata után néznie.


  
 

3 megjegyzés:

  1. Jó újra hallani Ön felől! Már sokan várták visszatértét. Eközben látom, hogy az oldal látogatóinak száma jóval túllépte a 18500-at. Mi volt az oka, hogy ennyi ideig távol volt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A távollétnek semmi különös oka nincs, egyszerűen túl sok mindennel foglalkozom, mert e témán kívül sok más is foglalkoztat. Elismerem, egy blog esetében nem szerencsés a hosszú kimaradás, de - ahogy már az indulás környékén is írtam - ezentúl is csak akkor fogok írni, ha éppen van rá időm és úgy érzem, van miről. Sajnos mást nem ígérhetek.

      Törlés
    2. Igazán nincs mit! Én pedig válaszát köszönöm - igaz megkésve.

      Törlés